Eiksenteret Midt-Norge holder åpent, men avlyser vårdager i nærmeste framtid
Eiksenteret Midt-Norge holder åpent, men avlyser vårdager i nærmeste framtid

Holder åpent, men avlyser vårdager

Eiksenteret Midt-Norge holder åpent som normalt på sine ti Eiksentre, men avlyser alle planlagte vår- og traktordager i perioden 25. mars til 8. mai.

Publisert

Korona-viruset har allerede fått følger i landbruksbransjen. Eiksenteret Midt-Norge melder at de vil holde åpent som vanlig i tiden fremover, men av de avlyser vår- og traktordager den nærmeste perioden. Den daglige driften av Eiksenteret sine leverandører og delelagre er foreløpig ikke rammet. Det betyr at tilgangen på reservedeler er som før.

- Vi tar vår del av samfunnsdugnaden for å redusere omfanget av smittespredning og dermed beskytte de som er i risikogruppen for koronaviruset. Derfor avlyser vi arrangementer som samler mye folk. Vi har også gjort interne grep for våre ansatte som nå fokuserer spesielt på gode hygienetiltak som hyppig håndvask, og at vi begrenser reise- møte og kursvirksomhet til et absolutt minimum. Vi følger nøye med på utviklingen i denne meget spesielle situasjonen vi befinner oss i med koronaviruset, men vil hele tiden gjøre alt vi kan for å hjelpe våre kunder, forteller Jon Magne Sæter, daglig leder i Eiksenteret Midt-Norge.

Vårdager og traktordager i Eiksenteret Midt-Norge som er avlyst:

Vårdager (avlyst)

25. mars – Levanger

26. mars – Steinkjer

30. mars – Stjørdal

31. mars-1. april – Trondheim

2. april – Orkdal

15-16. april – Malmefjorden

17-18 april – Surnadal

Traktordager (avlyst)

29. april – Oppdal

6. mai – Støren

7. mai – Ørland

8. mai – Rissa

Powered by Labrador CMS