Aase Landbruk har allerede solgt tre stykk av storebror K437, og håper å kunne selge opp mot ti stykker i året.

Aase Landbruk satser i skogen

Har nå blitt importør av kombimaskinen Kinetic.

Publisert

- Kinetic vil sammen med våre andre agenturer i skogsegmentet gjøre Aase Landbruk AS til totalleverandør av skogsutstyr i segmentet ved, tynning og utkjøring på mindre sluttavvirkninger, skriver Aase Landbruk i en pressemelding. 

Kinetic er en Estlandsk produsent av små lassbærere og kombimaskiner. Maskinene har blant annet egenlaget kran, permanent 8x8 drift og motor fra Yanmar. Kombimaskinen kan leveres med hogstaggregat og stegmater fra Jobo, tresaks fra KX, belter, jordbor, dumperkasse, vinsj for å nevne noe.

Største modell K437 veier ca. 4,5 tonn, er 1910mm brei og skal ha en lasteevne på inntil 4 tonn. 

Veiledende pris på basismodellen K437 ligger på en million, ekskludert moms. Lillebror K325 blir noe billigere, men kan også leveres med stegmater.

Ny norsk importør av finsk tresaks

Også nytt av året er at Aase Landbruk har blitt importør av finske KX Treeshears. Tresaks, bioklipper, klippeaggregat, treklipper - kjært barn har som kjent mange navn. Kjært barn blir også godt likt, noe som har gjort dette redskapet veldig populært her til lands de senere årene.

Importøren lover finsk kvalitet, og reklamerer selv med at den er intet mindre enn markedets råeste, naturligvis. Dette får man gjøre seg opp en mening om selv, og det vil du blant annet få mulighet til på Agroteknikk, der alle nevnte saligheter skal vises fram.

Powered by Labrador CMS