Valtra RedLine Tor Jon Garberg

Valtra RedLine

Skreddersydde traktorer har vært et av Valtras sterke salgsargument. Nå prøver de seg med noe nytt: Ferdigsydde røde og enkle traktorer.

Publisert

Salgssjef Tor Jon Garberg i Lantmännen Maskin kan nå tilby ferdigsydde røde traktorer fra Finland. Foto: Lantmännen Maskin.

Valtra sitt slagord de siste årene har vært Individually Yours, og i fjor lanserte de i tillegg Unlimited. Begge slagordene gjenspeiler kundenenes frihet til å sy sammen traktoren akkurat slik de vil ha den.

Men for dem som vil ha det enkelt, og ikke har behov for å fylle ut fire A4-sider med valgmuligheter, tilbyr Valtra nå helt enkle modeller, fra N93 til T193. Det vil si makseffekter fra 99 til 210 hk. På RedLine er spesifikasjonene gitt og det er minimale valgmuligheter. Blant annet er det ikke mulig å velge farge. Den er rød. På den annen side er leveringstiden kortere enn ved skreddersydde traktorer.

Ifølge reklamen har RedLine mindre av det du ikke trenger. I praksis betyr det minimalt med elektronikk, ved at de leveres med mekanisk transmisjon med tre hurtiggir (Hitech 3) og mekaniske hydraulikkventiler. Luftsete og Aircondition er dog standard. RedLine er tilgjengelig i en begrenset periode.

Powered by Labrador CMS