_MG_8245

Feiret 10-årsjubileum med nytt bygg

SKIPTVET: Daglig leder i Vreten Norge AS, Svenn Anstensrud (bildet), kunne feire firmaets 10-årige eksistens i en flunkende ny trebygning som inneholder showrom, lager og kontorer.

Publisert

Daglig leder i Vreten Norge, Svenn Anstensrud, sto sjøl for den offisielle åpninga av nybygget.

Tidligere har den norske avleggeren av den svenske produsenten holdt til i enkle kontorlokaler i Meieribyen, men nå kan de tre ansatte bolle seg i et bygg med et bruksareal på ett dekar. I et lyst showrom med vinduer hele veien rundt kan etter hvert alle firmaets produkter tas i øyensyn; tømmerhengere, frontlastere og vegskraper fra Vreten. Agrimaster beitepussere og kantklippere, samt Repossi strengeleggere. I forlengelsen av showrommet er det et stort lager.

Gassfyring

Den nye bygningen er oppført i tre med utvendig Royalimpregnert kledning med linolje. Vinduer og dører er i aluminium. Innvendig er det bjørke- og svartorpanel. Parkett av ask på kontorgolvene. Vannbåren varme i hele bygget. Fyringa skjer med gass. Det var en stolt daglig leder i Vreten Norge, Svenn Anstensrud, som bød velkommen til offisiell åpning av bygget 5. april.

En bygning som puster

De frammøtte fikk først en grundig gjennomgang av bygget, som sto ferdig i februar. Anstensrud har hele tida ivret for å bruke tre som materiale og bygget er tegnet i samarbeid med arkitekt Frank Kalfors. Hovedentreprenør har vært ByggCompaniet Hedmark. Alle håndverksfirmaer som har bidratt til bygget fikk blomster og rosende ord fra Anstensrud for et smidig samarbeid. Deretter fikk alle lapskaus og marsipankake.

Slik ser trebygningen ut. Bak vinduene i forgrunnen ligger showrommet.

Powered by Labrador CMS