kvia-auksjon 10.jpg

Kvia-auksjon hos Eik på Jæren

Den årlige auksjonen til inntekt for Ingar Kvias prosjekter i Tanzania går av stabelen 7. oktober. Her blir det auksjonert ut alt fra Gråtass bensin, via verktøysett og matebord til ei kanne Roundup.

Publisert

Hvert år fylles Eiksenteret på Klepp med kjøpelystne folk og stor stemning. Så også torsdag 7. oktober fra klokka 19.

Gir hjelp til selvhjelp

Inntektene fra auksjonen går til Ingar Kvias hjertebarn, Haydom-sjukehuset i Tanzania. Det spesielle med dette sjukehuset, er at det nærmest er hjertet i et helt samfunn, blant annet med tilknyttet gardsdrift. Du finner mer omtale og rikholdige bildegallerier om du klikker deg hit.

"

Muligens ispedd en smule galskap skal denne gjengen bidra på ymse plan under årets veldedighetsauksjon. I førersetet sitter i hvert fall Ingar Kvia. Foto: Nina Mæland.

Auksjonen

Ordfører Elfinn Lea sørger for en god åpning. Den lokale storheten Arvid Mæland vil skape liv og røre som auksjonarius, søstrene Obrestad kommer og arrangerer basar og lager det som i pressemeldinga omtales som marakkel. Elise Vatsvåg skal synge og spille gitar. Og sjølsagt er Ingar Kvia på plass.

En mengde godbiter

Det er langt mellom auksjonene der du finner et tilsvarende spenn i varene som utbys. Her er nær sagt alt som tenkes kan, fra det nyttige til det finurlige og morsomme. Ei kjapp opplisting av et lite utvalg av auksjonsvarene:- Grill med MF-motiv - Trøtraktor- Kapp/gjerdesag - Hydraulisk toppstag - Pipesett - Strømaggregat fra Forsvaret - Malerier fra Tanzania - Bjørnsons samlede verker - Aluminiumsstige - Gråtass bensin - Hydraulisk Kverneland skålharv - Rosa trillebår i full størrelse - En kveld med Ivan Storm Juliussen og Arvid Mæland - Nylakkert MF 35 med laster og lodd - Serigstad matebord - Gavekort på bedriftsfotografering - Antikk klesrulle - Fire mål tomt, med tilhørende mineralrettigheter, på Norway Ranch i USA - Konjakk-safari i Ålgårdsalpene- Safaritur til Tanzania

Komplett liste finner du her.

"
Powered by Labrador CMS