Caterpillar og Mascus

Caterpillar velger Mascus

Caterpillar har inngått en samarbeidsavtale med Mascus, markedsplassen for brukte maskiner på internett og Bedre Gardsdrift sin bruktportal.

Publisert

Representanter fra Caterpillar og Mascus er glade over å ha funnet hverandre.

Caterpillar har brukt internett som en viktig kommunikasjonskanal i mange år, og forstår viktigheten av dette mediet for fremtiden. I tillegg til hovedportalen www.cat.com, var Cat også en av de første produsentene i verden som etablerte et nettsted for salg av brukte maskiner (www.catused.com). Dette for å hjelpe kundene å finne og vurdere brukte kvalitetsmaskiner tilgjengelig for salg, fra Cat forhandlere rundt om i verden.

Ledende på brukte maskiner

For å styrke Cat’s salg av brukte maskiner, har Cat inngått en samarbeidsavtale med Mascus www.mascus.no, den ledende online markedsplass for salg av brukte maskiner. Brukt utstyr fra Cat forhandlere vil nå bli tilgjengelig på Mascus, og vil dermed øke tilgjengeligheten på nettet.

- Partnerskapet med Mascus støtter Caterpillar’s salgsstrategi på brukte maskiner. Maskinene vil bli betydelig mer synlig for kunder som surfer på nettet etter brukte maskiner, sier Marketing & Sales Operations Manager i Caterpillar Inc., Robert Gregus.

40 000 brukte maskiner

Til sammen vil Caterpillar Inc. publisere og oppdatere mer enn 40 000 brukte maskiner fra 160 Caterpillar forhandlere på Mascus. En direkte integrasjon mellom CatUsed og Mascus sikrer høy kvalitet på oppføringene fra forhandlerne. Mascus vil presentere hele beholdningen på 35 språk, ut til hele verden.

- Med Mascus sin sterke posisjon, synlighet og internasjonale tilstedeværelse, vil Caterpillar Inc. hjelpe sine forhandlere å nå ut til et stort publikum av kjøpere som hver måned besøker Mascus. Dette vil øke salget av brukte Cat maskiner,sier Salgsdirektør Rickard Petersson i Mascus.

Prøv Mascus på gardsdrift.no

Bedre Gardsdrift sin samarbeidsavtale med Mascus gir våre lesere direkte tilgang til mascus.no via vår nettside. Her kan du både sjekke og legge inn bruktannonser. Prisen for en annonse er 100 kroner inkl. mva. for 30 dager.

Dersom du er forhandler eller selger mange maskiner, har Mascus skreddersydde løsninger for din virksomhet. Da kan du skaffe deg en forhandler konto på Mascus. Dette gir deg muligheten til enkelt og raskt å administrere brukt parken din, samt å få tilgang til en rekke smarte salgsverktøy.

"
Powered by Labrador CMS