Armlenet SmartTouch fra Valtra har fått utmerkelsen Red Dot 2017 Design Award.
Armlenet SmartTouch fra Valtra har fått utmerkelsen Red Dot 2017 Design Award.

SmartTouch sikret designpris for Valtra

Valtra har fått utmerkelsen Red Dot 2017 Design Award for armlenet SmartTouch. Det er andre år på rad de drar i havn denne utmerkelsen.

Publisert

I fjor vant Valtra T4-serie Red Dot 2016 Design Award. I år er det altså armlenet, som vi omtalte tidligere i år, som har sørget for utmerkelsen.

– Den gode mottakelsen til Valtra SmartTouch armlene er spesielt hyggelig, siden vi de siste årene har fokusert ekstra på brukervennlighet og brukerens opplevelse for å gi våre kunder konkrete fordeler i hverdagen, sier Jari Rautjärvi, VP, Brand Lead, Valtra, i en pressemelding.

Det er lagt spesielt vekt på ergonomi, komfort, brukervennlighet og enkelhet i utviklingen av det nye armlenet. Materialvalgene er gjort for å støtte de ulike funksjonene.

– Vi har oppnådd overveldende suksess de siste årene. N- og T-serien har fått en rekke utmerkelser, og i år ble den nye A4-serien utnevnt til «Machine of the Year 2017» i sin kategori ved SIMA-utstillingen i Paris. Den siste Red Dot 2017 Design Awards viser igjen hvordan industridesign kan benyttes for å hente ut det beste av den nyeste teknologien for å tilfredsstille brukernes behov, sier Kimmo Wihinen, ansvarlig for industridesign og brukeropplevelse hos Valtra.

Les mer om det nye armlenet fra Valtra her.

Red Dot

  • Årets Red Dot-konkurranse mottok mer enn 5500 påmeldinger fra over 55 land.
  • Juryen bestod av 40 internasjonale designeksperter.
  • Utmerkelsen vil bli overrakt til vinnerne på Aalto Theatre i Essen, Tyskland den 3. juli.

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS