Østfold Traktor har hentet inn en Claas Xerion 5000 Trac for å markere jubileet til helgen. Pressefoto: Espen Syljuåsen

Bransjen feirer seg selv

Det er en rekke runde dager i maskinbransjen i år. Det betyr mulighet for både kake og gode tilbud for deg som kunde.

Publisert

Denne våren er det flere firma i maskinbransjen som kan jubilere. Felleskjøpet har allerede vært ute og markert at John Deere fyller 100 år i år. Det er traktoren som fyller år, vel og merke. Firmaet John Deere er betydelig eldre.

I år er det forresten 110 år siden den første traktoren kom til Norge. Det var naturlig nok ingen John Deere, men en britisk Ivel.

Men de er langt fra de eneste som markerer runde dager i år.

40 år i dag

Trøndelag Traktor AS feier 40 år rett i dag, 3.april. De legger opp til jubileumsfeiring helgen etter, i dagene 5.-7. april

– Vi lager feststemning på eget anlegg i Verdal med utstilling av produkter, gode tilbud og servering, forteller Berit Lyngsaunet.

Største traktor noensinne

Rundt samme tid fyller Østfold traktor 30 år.

– 6. og 7. april blir det feiring hos oss med bondepub og gode tilbud, forteller Anita Sollie.

Til Østfold Traktor kommer dessuten Claas Xerion 5000 Trac. Det skal være den største traktoren noensinne på norsk jord, om vi skal tro produktsjef for Claas traktorer, Espen Syljuåsen.

Feirer i juni

Også Akershus Traktor feirer rundt år i år. De skal ha markering av 30-års jubileum i juni.

Feirer samarbeid

Men også de som ikke fyller runde år selv, har funnet grunner til å feire i år. Nils A. Mørk Maskin feirer at Gigant har vært 20 år på det norske markedet. Det har de allerede markert med ulike tilbud på produkter fra Gigant.

Aase Landbruk gjør tilsvarende når de nå feirer 40 års samarbeid med Maschio. Det markerer de med 20 prosent rabatt på alle lagerførte maskiner fra Maschio.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS