Nye motorsager fra Husqvarna

De nye motorsagene fra Husqvarna er på 50 cc og modellene heter 550 XP Mark ll og 545 Mark ll.

Publisert

Sagene har nytt design og konstruksjon i forhold til den tidligere generasjon. Det innebærer blant annet 13 % bedre kjølekapasitet fordi luftstrømmen er optimalisert. Flere flenser på kritiske steder bidrar til bedre kjøling av sylinderen. For å holde å området rundt forgasseren kjølig har Husqvarna satt på et isolerende skjold som skal redusere varmen fra sylinderen.

Nyeste versjon av AutotuneTM

Sagene har nyeste versjon av AutotuneTM som er et system for automatisk innstilling av forgasseren. Det reduserer mengden avgasser. Et nytt luftfilterdesign bidrar til økt utholdenhet. Det på grunn av et sentrifugalbasert rengjøringssystem som også forlenger rengjøringsintervallen på luftfilteret. Motorsagene har to sikter, et fellingsikt og et sverdsikt for større presisjon. 2. generasjonen av sagene fås også i en versjon som har varmehåndtak.

– Det er ikke bare en ny sag, det er en hel generasjon motorsager hvor alle viktige deler er nye. Husqvarna 550 XP Mark ll har også overlegen kapasitet for å sikre at den oppfyller forventningene hos våre mest krevende skogsarbeidere og aborister, sier Gent Simmons, produktsjef i Husqvarna.

Produksjonen av sagene er fortsatt på Husqvarnas fabrikk i Sverige.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS