Valtra T4_HiTech_Cab
Valtra T4_HiTech_Cab

Enklere Valtra T4

Valtra T4 blir nå tilgjengelig i HiTech-utgave, som blir en innstegsmodell for dem som vil ha det enklest mulig. Samtidig introduseres flere hyttealternativer.

Publisert

Den synlige forskjellen på HiTech og Active, er at at HiTech ikke har multifunksjonsarmlene som standard.

Fram til nå har Active vært den enkleste modellen i T4-familien. HiTech har i likhet med Active en fem trinns semipowershift, men med en litt enklere oppbygging og annen betjening. I utgangspunktet leveres Hitech med den spesielle HiTech-girspaken, men hvis hvis du bestiller fronthydraulikk får du samme armlene som Active. I likhet med Active har traktoren automtisk kløtsj, som gjør at du kun trenger å bruke kløtsjen ved start av traktoren. Hitech har også Valtras HillHold-funksjon, som automatisk aktiverer bremsen ved stopp i motbakke, og løser den igjen ved igangkjøring.

Mens Active har lastkjennede hydraulikk med kapasiteter opptil 200 l/min, er HiTech utstyrt med tannhjulspumpe med en kapasitet på 73 og 90 l/min. Både HiTech og Active har spakbetjening av ventilene, men under skallet har Active elektronisk hydraulikk mens Hitech har ren mekanisk betjening.

T-serien blir også tilgjengelig med den nye SkyView førerhytta med glasstak. Rundt taket er det kvistavleder som også fungerer som feste for arbeidslys. Takvinduet er dessuten utstyrt med vindusvisker. For skogbruk kan det også leveres drivstofftank i stål.

En annen nyhet er førerhus med to dører. Man kan også få elektrisk justerbare speil og oppvarmede vinduer. Om nødvendig kan man få traktoren med ekstra, fjernbetjent varmeapparat.

De nye HiTech-modellene er tilgengelig for alle modeller, fra T144 til T234.

Utvendig er det fint lite som som skiller HiTech fra Active, Versu og Direct.

Powered by Labrador CMS