John Deere tresker Agritechnica
John Deere tresker Agritechnica

Norske importører stiller på Agritechnica

Stadig flere nordmenn tar turen til Agritechnica. Det gjør at blant annet Felleskjøpet og Lantmännen Maskin har egne folk på messa.

Publisert

John Deere tar konsekvensen av at stadig flere utlendinger tar turen til Agritechnica.

Agritechnica markedsfører seg som en internasjonal messe, og en stadig større andel av de besøkende kommer fra land utenom Tyskland. De fleste større utstillerne har vertskap som snakker tysk, engelsk, fransk eller russisk. John Deere har gått ett skritt videre, og stiller for andre gang med nordmenn på sin stand.

- Felleskjøpet er invitert av John Deere til være representert på deres stand under messen. Det vil være en del av standen dedikert til forhandlere fra ulike land som tar imot sine kunder. Vi deler en disk der med de andre skandinaviske landene. Vi vet fra tidligere år at det er mange nordmenn som besøker Agritechnica og erfaringen viser også at mange setter pris på å få snakke med oss der nede. Det er andre gangen vi har denne servicen for våre kunder, opplyser produktsjef Gjermund Tømte.

Fra søndag til onsdag vil Gjermund Tømte og Per Faller fra Felleskjøpet Agri være på plass, mens Ingvald Rygg, Trond Maudal, Kyrre Skrettingland og Rangvald Bjelland Felleskjøpet Rogaland Agder vil ta i mot nordmenn den siste delen av utstillingen.

Lantmännen maskin opplyser at de har folk hos Claas, fra søndag til torsdag.

Powered by Labrador CMS