Agroteknikk medalje 2
Agroteknikk medalje 2

Her er Agroteknikk-nyhetene

For første gang brukes det gull og sølv i kåringa av nyhetene på Agroteknikk. Sjekk medaljevinnerne og de andre offisielle nyhetene her.

Publisert

Årets nyhetsjury avsluttet sitt arbeid for en snau måned siden. Godt og vel 100 innmeldte nyheter ble vurdert, etter gitte kriterier. Til slutt sto juryen igjen med 100 nyheter. Lista som nå presenteres har imidlertid noen færre. Årsaken er at noen importører har fått beskjed om at produsentene ikke kan stille med produktene som planlagt. Et av kravene for å bli godkjent som offisiell nyhet, er at produktet vises på Agroteknikk.

Årets nyheter finner du her.

I nyhetsportalen kan du sortere på ustsiller, vurdering eller kategori. Velger du vurdering, får du nyhetene listet opp med gull først, deretter sølv og så offisiell nyhet.

Hva juryen mener er én ting. Vel så viktig er det hva du mener. Som tidligere år er den kanskje gjeveste prisen publikumsprisen. Den kåres ved at du og alle andre tar fram mobilen og stemmer på din favoritt. Alle nyhetene har et ID-nummer fra 1 til 100. For å stemme på din favoritt, sender du SMS: AGRO <ID-nummer> til 2105.

Hvis du heller vil lese om nyhetene på papir, kan du gjøre det i førstkommende utgave av Bedre Gardsdrift. Bladet ble levert Posten sist uke, og dukker opp i en postkasse nær deg i løpet av uka.

"
Powered by Labrador CMS