BG opplag 2013
BG opplag 2013

17 628 abonnenter

Nok en gang viser tall fra Fagpressens opplagskontroll vekst for Bedre Gardsdrift.

Publisert

Bedre Gardsdrift har nå 17 628 abonnenter, snaut 500 flere enn i fjor. Jevn vekst over flere år, samtidig som antall bønder går ned, viser at Bedre Gardsdrift er et fagblad for dem som vil satse. Det viser også at vi har trofaste lesere, og at Norges eneste frittstående landbruksblad har tillit hos den norske bonden og andre med interesse for landbruk og teknikk. For vår del er et stabilt og økende opplag over mange år både inspirerende og forpliktende.

Sjøl om det er kjekt å være store, er det viktigste for oss å tilby et jordnært og nyttig verktøy for landbruket. Vi ønsker å bli litt bedre år for år, noe du kan hjelpe oss med. Gi ros og ris, tips oss eller kom med forslag til temaer du vil ha belyst. Vi kan ikke love å løse alle problemer, men vi vil gjøre et forsøk. Takk for tillitten!

Hvis du lurer på hva du skal gi deg sjøl, avløseren, mekanikeren eller naboen til jul, så kan vi anbefale abonnement på Bedre Gardsdrift. Prisen er 625 kroner for ett år / 10 utgaver. Abonnement kan du bestille her.

Hos oss er abonnementsprisen den samme, enten du er fersk eller mangeårig abonnent. Vi mener det er mest rettferdig, og i tillegg er vi ubeskjedne nok til å hevde at bladet er verdt hver en krone.

Vi er naturligvis på Agroteknikk, alle dager. Ta gjerne turen innom oss på stand D02-18.

"
Powered by Labrador CMS