SideWinder Ultra kom til T8 i 2019. Nå blir det også å finne i T7.
SideWinder Ultra kom til T8 i 2019. Nå blir det også å finne i T7.

New Holland oppgraderer T7

Får mye av det samme som vi så på T8 Genesis for halvannet år siden.

Publisert

New Holland presenterte onsdag en oppgradert versjon av Heavy Duty-modellene i T7-serien. Heavy Duty omfatter to modeller på 290 og 315 hestekrefter. Oppgraderingene kan minne mye om de som T8 fikk vinteren 2019/2020, men på T7 HD har New Holland lagt ned enda mer jobb.

Stor hytte

Heavy Duty-modellene skal være for de som sitter mye i traktoren og som vil ha litt ekstra god komfort. Etter mye tilbakemeldinger fra kunder om at det var litt trangt om plassen, har de nå gjort hytta 7,5 prosent større og da mest i lengderetning.

Instrumentpanelet sitter ikke lengre foran rattet, men midt i.
Instrumentpanelet sitter ikke lengre foran rattet, men midt i.

Bak setet har du nå god plass til en 30-liters sekk. Det er også en haug med diverse oppbevaringsrom rundt i hytta.

Døra er gjort 30 centimeter bredere og hjulbuene er senket.

Komfort var et nøkkelord under lanseringen, og det ble sagt at det skal føles ut som om du kjører en bil, ikke en traktor.

Nytt armlene

Det som vi derimot kjenner igjen fra T8 Genesis er det nye armlenet i T7 HD, kalt SideWinder Ultra.

Derfra kan du styre mer eller mindre alt du trenger, enten via knapper og spaker, eller via en 12 tommers terminal. Alle hydraulikkuttak kan kobles til alle spaker og knapper som er ment for hydraulikk eller funksjoner. Du har også en spesiell knapp som kan programmeres til absolutt alle funksjoner. Det være seg mobiltelefonen eller framakselfjæringa.

Det du legger merke til først når du setter deg inn i de nye modellene, er derimot instrumentpanelet. Det sitter nå plassert midt i rattet, i stedet for den tradisjonelle plasseringen i dashbordet.

Powered by Labrador CMS