SIMA 2017. Foto: SIMA

SIMA lokker med flere utstillere

Ikke før er årets messer unnagjort, før pressemeldingene om neste års messer ramler inn. I februar er det nok en gang klart for SIMA utenfor Paris.

Publisert

Fire måneder før SIMA åpner dørene er det allerede rekordtilslutning. Arrangørene kan melde om både økning i antall internasjonale utstillere og i nye utstillere generelt.

Den internasjonale fagmessen for landbruksmaskiner og -utstyr åpner i Paris den 24. februar 2019. Utstillingen byr blant annet på landbruksmaskiner og i-mek, jordarbeiding og innhøsting, skogbruk og spesialproduksjoner.

SIMA + SIMAGENA

Nytt av året er en egen Agrosupplies Village som blir viet såkorn, gjødsel og beskyttelse av avlinger. For første gang blir det også arrangert en spesiell Livestock Day i rammen av SIMAGENA, fagmessen for kvegavl.

– I fellesskap bringer SIMA og SIMAGENA kvegdrift og landbruksutstyr sammen i et koordinert prosjekt. SIMA fyller hall 2 og 3 i det store utstillingsområdet Paris-Nord Villepinte i utkanten av den franske hovedstaden, mens SIMAGENA viser et bredt utvalg av kveg for kjøtt- og melkeproduksjon så å si vegg i vegg, heter det i pressemeldingen.

I fjor var det over 1700 utstillere fra 42 land, og nærmere en kvart million besøkende var innom utstillingen de fem dagene den varte.

SIMA

  • Internasjonall landbruksutstilling, med vekt på maskiner og landbruksteknikk
  • Arrangeres for 78. gang neste år, 24.-28. februar
  • Finner sted like utenfor Paris i Frankrike

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS