Styreleder Jan-Yngvar Kiel, Stjørdalsordfører Ivar Vigdenes og daglig leder Ole T. Hofstad ser fram til å fylle det nye utstillingsområdet for Agrisjå 2017 med landbruksmaskiner og engasjerte besøkende i august.
Styreleder Jan-Yngvar Kiel, Stjørdalsordfører Ivar Vigdenes og daglig leder Ole T. Hofstad ser fram til å fylle det nye utstillingsområdet for Agrisjå 2017 med landbruksmaskiner og engasjerte besøkende i august.

50 prosent større Agrisjå

Interessen for å delta på Agrisjå 2017 er uventet stor. Arrangørene regner med å selge 50 prosent mer utstillingsareal enn i 2014.

Publisert

Daglig leder Ole T. Hofstad mener den store interessen har flere forklaringer.

– Vi har nå befestet vår posisjon som en av de store fagmessene for landbruket her til lands. I tillegg er utviklingen innen maskin- og utstyrsbransjen rimelig positiv, til tross for store omstruktureringer og tøffe tider på enkelte hold, forteller Hofstad.

– Med dette bakteppet er vi ikke overrasket over den store deltakelsen. Mange av de faste deltakerne bestiller større areal enn tidligere, men spesielt gledelig er de mange nye små og større aktører som nå kommer til. Årets Agrisjå ser derfor ut til å bli en spennende og innholdsrik begivenhet.

Alle får trolig plass

Hofstad forteller at påmeldingsfristen gikk ut 15. mars, men at det fortsatt kan være muligheter for plass. Først må imidlertid arrangørene svelge unna den store påmeldinga.

– Ettersom vi flytter til et nytt og mye større messeområde utenfor Stjørdal sentrum, skal det nok bli plass til alle. Vårt mål er at Agrisjå 2017 skal bli tidenes største og beste, kommenterer Hofstad.

Helt ny utstillingsarena

Agrisjå flytter denne gangen ut av Stjørdal sentrum og til Frigården i Lånke, og lag 6 kilometer sør for Stjørdal sentrum. Flere millioner kroner er nå brukt for å gjøre den nye arenaen bra nok for et såpass stort arrangement.

Agrisjå arrangeres i Stjørdal 25. til 27. august 2017.

Messa er videreføringa av Trøndersk Landbruk, som første gang ble arrangert i 1982. Navnet ble endret til Agrisjå i 2006.

Utstillinga går av stabelen hvert tredje år, og rullerer med Agroteknikk på Lillestrøm og Agrovisjon i Stavanger. I 2016 ble Agrovisjon arrangert, mens turen i 2018 kommer til Agroteknikk.

Utstillinga arrangeres av selskapet Trøndersk Landbruk AS, eid av Tine, Nortura, Felleskjøpet Agri samt lokale og regionale landbruksorganisasjoner.

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS