Nye bakketreskere fra Massey Ferguson

ParaLevel-systemet kan nå også leveres på Activa S-treskere, og på Fendt L-treskere.

Publisert

Avvatringssystemet ParaLevel har i flere år tidligere vært tilgjengelig på Massey Fergusons treskere i Beta-serien. Nå kan også Activa S-serien med fem og seks halmristere leveres med ParaLevel. Det samme gjelder Fendts L-serie.

Reduserer transportbredden

ParaLevel-systemet har en konstruksjon med lenkearmer som minner om hjulopphenget på en bil. Når maskinen senkes lavere ned enn normal arbeidsstilling så minskes sporvidden. Dermed kan treskeren utstyres med bredere dekk, for eksempel 800/65 R32, uten å overstige den maksimale transportbredden på 3,5 meter. På treskere med 4-hjulstrekk klarer systemet sidehellinger på 20%, mens treskere med 2-hjulstrekk klarer 15%.

“Å tilby MF Activa S 7345 og Activa S 7347 med ParaLevel er et naturlig steg i vår produktutvikling.” Det sier Adam Sherriff, produktsjef for treskere i Europa og Midt-Østen, i en pressemelding.
“ParaLevel systemet øker ikke bare sikkerheten og kapasiteten, det reduserer også spillet og bedrer rensingen“, sier han.

MF Activa S 7345 PL og MF Activa S 7347 PL har 7,4-liters Agco Power motorer på h.h.v. 243 og 306 hestekrefter. Begge har korntank på 8600 liter.

Powered by Labrador CMS