Traktorstatistikken:
Traktorsalget faller

Traktorstatistikken: Det er registrert 181 færre traktorer i år enn samme tid i fjor.

Publisert
Traktorregistreringer i mars.
Traktorregistreringer i mars.

John Deere ligger 53 traktorer bak fjoråret, mens Valtra og Massey Ferguson ligger henholdsvis 66 og 68 traktorer bak. Alle de tre på tropp ligger altså mer enn 50 traktorer bak. Det er nesten like mye som den totale nedgangen i markedet. Samtidig fortsetter John Deere og Valtra å knive om førsteplassen. Det skiller bare fire traktorer mellom de to, så her kan alt skje.

Også Fendt ligger bak det de gjorde etter første kvartal i 2019, med 26 færre registreringer. På den andre siden ser det bedre ut for Case IH og New Holland, som begge ligger bra an i forhold til i fjor. Claas med 13 flere traktorer ser også ut til å ha en opptur.

Kubota har to registreringer denne måneden, og ligger totalt tre traktorer foran fjoråret. litt lenger ned på lista finner vi Belarus, som også har registrert et par traktorer mer i år.

Lovol har ingen registreringer denne måneden. De har jevnt over gjort det greit den siste tiden, men ligger hele 21 traktorer bak 2019. Solis gjør det bedre, og har 1 registrering i mars, totalt seks traktorer foran.

Etter at første kvartal er overstått, ser det ikke ut som det blir noe rekordår for traktorsalget i 2020. Det kan skje mye, både den ene og den andre veien i løpet av de neste månedene.

Powered by Labrador CMS