Illustrasjonsfoto: yayimages.com
Illustrasjonsfoto: yayimages.com

Jordnært og nyttig til evig tid!

LEDER: «En av tingene vi har valgt å bruke abonnementsinntektene på dette året, er vår mest omfattende test noensinne. Sammen med gode utenlandske kollegaer har Bedre Gardsdrift testet ni traktorer med fire sylindre og trinnløs transmisjon. Og her snakker vi ferskvare! Flere av traktorene var nemlig ikke satt i produksjon da vi testet dem. »

Publisert

Lederartikkelen er hentet fra Bedre Gardsdrift 10/2016.

Totalt 14 blader er oppført i kategorien landbruk hos Fagpressen: Bedre Gardsdrift, Bonde og småbruker, Bondebladet, Buskap, Gartneryrket, Hestesport, Norsk hagetidende, Norsk Landbruk, Norsk Skogbruk, Park & anlegg, Ren mat, Skog, Svin og Traktor. Av disse er det kun Bedre Gardsdrift som opplever opplagsvekst, og vi har nå 17 722 abonnenter, som er rekord. Vi er både stolte og ydmyke.

Mange takk til deg som abonnerer på Bedre Gardsdrift, enten du har vært med fra begynnelsen, da bladet het K.K. Heje driftsteknikk, eller holder ditt første blad i hånda nå. For oss er alle like viktige. Sjøl om det er kjekt å være store, er det viktigste for oss å tilby et jordnært og nyttig verktøy for deg som driver med landbruk og maskiner. Vi ønsker å bli litt bedre år for år, noe du kan hjelpe oss med. Gi ros og ris, tips oss eller kom med forslag til hva vi skal skrive om.

At vi er tro mot konseptet gjør at du som abonnent vet hva du får. Fagområdene vi skriver om varierer gjennom året, men når vi gjør opp status i årets siste blad, ser vi at fordelingen er rimelig konstant over årene. Men ett fagfelt får gradvis mer spalteplass; presisjonslandbruk. Det tror vi mange setter pris på.

Noen tror de får alt de trenger gratis på nett. Det er en stor feiltakelse. Også når det gjelder Bedre Gardsdrift. Du har fri tilgang til daglige nyheter på gardsdrift.no, men de tunge faglige sakene er og blir forbeholdt våre abonnenter. God journalistikk koster, og da må vi
nødvendigvis ta oss betalt for produktet vårt, på lik linje som alle andre produsenter.

En av tingene vi har valgt å bruke abonnementsinntektene på dette året, er vår mest omfattende test noensinne. Sammen med gode utenlandske kollegaer har Bedre Gardsdrift testet ni traktorer med fire sylindre og trinnløs transmisjon. Og her snakker vi ferskvare! Flere av traktorene var nemlig ikke satt i produksjon da vi testet dem. Første del av testen publiseres i nr. 1/2017. Pass derfor på at abonnementet er i orden, og gi gjerne bort et gaveabonnement på Bedre Gardsdrift til jul! Det bestiller du enklest på gardsdrift.no

Vi ønsker alle en fredfull julehøytid og grøderikt nytt år med mange gode leseropplevelser!

Se hva du kan lese om i Bedre Gardsdrift 10/2016 her

Bedre gardsdrift kommer ut ti ganger i året, og er Norges eneste frittstående landbruksfagblad. Vi fokuserer på teknikk, økonomi og vedlikehold, og har reportasjer fra hele landet. Årlig har vi minst 30 sider traktortester og 25 sider gardsanalyser.

Vil du bli bedre kjent med bladet?

Last ned bladet elektronisk

Eller bestill abonnement

Betill julegave-abonnement på Bedre Gardsdrift her

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Powered by Labrador CMS