Anita Sollie og Frank Karling i CF Maskin i Skjeberg er stolte over å kunne vise fram treskere i fullformat innendørs i de nye lokalene i Skjeberg.
Anita Sollie og Frank Karling i CF Maskin i Skjeberg er stolte over å kunne vise fram treskere i fullformat innendørs i de nye lokalene i Skjeberg.

Åpen dag i nye lokaler

CF Maskin holdt åpen dag i nye lokaler et lite steinkast fra E6 ved Ingedalkrysset i Skjeberg.

Publisert

CF Maskin avdeling Skjeberg, som før holdt til ved Skjeberg stasjon, har nå rykket inn i lokaler de leier av maskinentreprenør og anleggsgartner Lindhaugen i Løkkevikveien 3. Lokalet har tidligere huset både en båt- og bilforretning, så det er store vinduer og passer utmerket som utstillingsrom for Claas landbruksmaskiner. Dessuten ligger det meget sentralt til kloss inntil E6.

Åpen dag med någo attåt

Alle ansatte ved CF Maskin i Skjeberg.
Alle ansatte ved CF Maskin i Skjeberg.

Allerede før klokka tolv torsdag var de første besøkende på plass for å ta de lysegrønne maskinene i øyensyn. Det var et jevnt sig av skuelystne hele dagen. Gjestene ble traktert med nystekte vafler og kaffe av den allestedsnærværende styreformannen og alt-mulig-dama Anita Sollie. Innen én time var gått, ble det første salget signert. Bjørn Tønsberg fra Claas-importøren Norwegian Agro Machinery avsluttet den åpne dagen med å fortelle om de siste tresker-nyhetene.

Maskinene skal ha tak over hodet

-Vi er godt fornøyd med å ha fått både tresker og traktor under tak i show rommet. Sjøl om det ennå ikke har vært et uttalt krav om innendørsutstilling, ønsker vi å være i forkant av noe vi med sikkerhet vet kommer, sier daglig leder i Skiptvet og størse eier i CF Maskin. På sikt er det meningen at alle CF-avdelingene i det minste skal ha plass til demotraktorene innomhus.

Les mer: Claas får eget showroom på Kløfta.

I tillegg til utstillingshallen rommer bygget på Ingedal også butikk, kontor og et verksted.

Utvider over hele fjøla

Det skjer mye i CF-familien for tida. Avdelinga i Vestby overtar lokalene til Norgesfôr. Utvidelsen betyr at det blir plass til ei traktorutstilling inne. Follo landbrukshandel i Kråkstad slås sammen med avdelinga i Vestby og blir til CF Maskin Follo. Verkstedet og utstillingsplassen langs E18 beholdes imidlertid. Delelageret i Skiptvet legger beslag på mesteparten av plassen, så spørsmålet er om det må reises et nybygg der. Også avdelinga i Melhus utvider med 500 kvadratmeter.

CF-konsernet vokser

For å binde de ulike avdelingene enda bedre sammen, skal det investeres i et nytt dataanlegg til 2,4 millioner kroner. For øyeblikket er det 54 ansatte i hele CF-konsernet. Men Anita Sollie kan røpe at de innen kort skal ansette flere personer både på salg og verksted.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS