Roc RT 1000 pickup-rive.

Kverneland og Kubota kjøper riveprodusent

Kverneland Group og Kubota Corporation kjøper 80 prosent av aksjene i ROC.

Publisert

Avtalen om å kjøpe aksjene er allerede signert. Det melder Kverneland Group i en pressemelding. Roc-selskapet er ledende innen utvikling og produksjon av pickup-river i Italia. Når Kverneland nå kjøper 80 prosent av aksjene går de inn i et marked som er i vekst.

– Roc styrker Kverneland – og Kubota Groups forpliktelser for høy og grashøsting. Ved å legge til denne viktige produktlinjen oppnås synergier mellom selskapene, sier Shingo Hanada, administrerende direktør i Kverneland Group.

Han forteller videre at distribusjonspartnere og kunder til Roc er en viktig ressurs, og han bekrefter at Roc-navnet vil bestå. Begge de nåværende eierne av Roc-selskapet, Denis Ubaldi og Raffaele Ubaldi fortsetter i sine roller etter overtakelsen.

– Vi ser store muligheter og synergier ved å bli en del av Kverneland- og Kubota Group. Å være en del av denne gruppen med et sterkt globalt fotavtrykk styrker oss på mange områder, som produktutvikling, produksjon og ikke minst digitalisering av systemer og løsninger innen jordbruk, uttaler Ubaldi-brødrene.

Powered by Labrador CMS