New Holland med ny hybrid

Hybridtreskeren New Holland CH 7.70

Den nye hybridtreskeren CH 7.70 bygger på samme ramme som modell CX 6.90.

Publisert
CH 7.70 har to rotorer på 21 tommer som måler 3,45 m i lengden.

CH 7.70 har en slager på 600 mm etterfulgt av to 21 tommers rotorer. Rotorene har en lengde på 3,45 meter, noe som gir et renseareal på 2,9 m2. 

Treskeren er tilgjengelig med en rekke finesser vi kjenner fra før, blant annet SmartSieve, et system som automatisk vatrer soldkassa i forhold til sideveis helling. I tillegg kan du velge Opti-Fan. Da justerer treskeren viftehastigheten automatisk i forhold til helling opp og nedover. CH 7.70 er også tilgjengelig som laterale-versjon, som vil si at hele treskeren kompenserer for sideveis helling.

Tilpasset skjærebord

Hybridtreskeren kan ha Varifeed skjærebord opp til 9,15 meter, men New Holland har utviklet et nytt skjærebord på 8,53 meter som er spesielt tilpasset den nye modellen. 

Treskeren plasserer seg i segmentet mellom de konvensjonelle CX-treskerne og rotortreskerne i CR-serien. CH 7.70 skal ifølge produsenten ha 25 prosent større kapasitet enn en tilsvarende slagertresker.

Enkelt vedlikehold

Treskeren har kun fire daglige smørepunkter og serviceintervallene er 600 timer. CH 7.70 har en motor på 374 hk, det vil si 34 hk mer enn modellen CX 6.90. Dette er gjort for å få en kraftigere og mer drivstoffeffektiv tresker. 

Motoren tilfredsstiller utslippskravene i Steg 5 med HI-eSCR 2 teknologi, som er et vedlikeholdsfritt system.

Powered by Labrador CMS