Både Lilleseth Kjetting AS og Trygg kjetting fra Nøsted & lanserer returordning for gamle kjettinger i høst.

Introduserer returordning for gamle kjettinger

Trygg kjetting fra Nøsted &, introduserer returordning på kjetting.

Publisert

Som sluttbruker kan du nå levere inn utslitte kjetting hos en Trygg kjetting-forhandler og få rabatt på opptil 350 kroner på et sett med nye kjettinger fra Trygg. Ordningen gjelder blant annet hos kjedebutikker i Felleskjøpet, A-K maskiner og EIK-senteret.

– Som eneste norske kjettingprodusent har vi allerede et stort fortrinn på konkurrentene med tanke på miljøavtrykk. Norsk energi kommer fra 100% fornybar vannkraft, og stålet vårt kommer fra vest-europeiske stålverk. Nå øker vi fordelen ved kjøpe norsk kvalitet ytterligere gjennom å tilby kundene både muligheten til å gjøre noe bra for miljøet, bli kvitt skrapet og samtidig få en økonomisk gevinst ved retur av gamle, slitte kjettinger til forhandler når du skal ha nye, sier Kjetil Aukland, Salgs- og markedsdirektør i Nøsted &.

I tillegg vil Nøsted & donere 30kr per par med kjetting til organisasjoner som jobber med plastproblematikk i verdenshavene.

– Avhengig av hvor du er i landet vil vi finne beste vei til gjenvinning og vi vil tilstrebe å benytte returbiler for å minimere transportbehov. I Sør-Norge vil vi i mange tilfeller også hente returkjettingen i forbindelse med kundebesøk. Vi vil sørge for at returkjettingen ender ved fabrikken i Mandal, og blir smeltet om og benyttet i støperiprodukter ved det lokale støperiet, sier Aukland.

Powered by Labrador CMS