Vi søker nye medarbeidere

Kan du tenke deg jobb i Bedre Gardsdrift? Nå har du sjansen: Vi trenger ny redaktør og frilansjournalister.

Publisert

Bedre Gardsdrift er Norges ledende frittstående fagblad innen landbruksteknikk og har de siste årene hatt en meget positiv utvikling. Bedre Gardsdrift har i følge Fagpressens opplagskontroll 17 722 abonnenter, og er det eneste landbruksbladet tilknyttet Fagpressen som opplever opplagsvekst.

Vår kjernekompetanse er landbruksmaskiner, innendørsmekanisering, bygningsteknikk og driftsøkonomi. Vårt mål er å være best på disse fagområdene. Redaksjonen består av engasjerte og høyt kvalifiserte medarbeidere som er spredt over hele Sør-Norge.

Vi som jobber i Bedre Gardsdrift synes selvfølgelig vi har drømmejobbene. Jogeir kan mest om trafikkregler og maskinleiepriser. Sesselja trives best i fjøs og åker. Ola er nyhetsjeger og presisjonspesialist. Håkon kan det meste om vedlikehold og gamle traktorer. Bo skriver litt om det meste og Magnus syr det hele sammen. Vi liker å reise i inn- og utland for å besøke bønder, messer og maskinprodusenter. Vi liker å prøvekjøre traktorer, kjenne fjøslukta kile i nesa, og ligge i graset og ta bilder av maskiner i drift. Også representerer vi Norge i den internasjonale juryen Tractor of the year. For å nevne noe...

Nå har du sjansen til å bli del av Bedre Gardsdrift-familien: Magnus, som har vært redaktør de sju siste årene, vil reise mindre og gjøre noe helt annet. Dermed er vi på jakt etter en ny og engasjert redaktør som kan ta bladet til nye høyder. Hvis du synes redaktør er litt ambisøst, så har vi et enklere alternativ: Frilansjournalist.

Søknadsfristen er 4. januar, og du kan lese mer om de aktuelle stillingene ved å klikke på dokumentlinkene til høyre.

For mer informasjon, kontakt sjefredaktør Hans Degerdal i Ask media AS på telefon 907 72 009 eller e-post: hans@askmedia.no

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS