Foto: Multiva

Ny S-tindeharv fra Multiva

Harva kan kjøres rett i stubb, pløgsle eller brukes som ei såbedsharv.

Publisert

De nye S-tindeharvene fra Multiva, Avaran, er slepte og har arbeidsbredde fra 5-8 meter. Transportbredden er på kun 3 meter.

Sloddeplanke som standard

Harva har en hydraulisk justerbar lamellslodd i front som standard og du kan velge mellom tindeavstandene 80 mm eller 120 mm. S-tindene er montert på åtte rekker, noe som bidrar til optimal gjennomstrømming av planterester. Når harva skal kjøres direkte i stubb kan du montere på gåsefotskjær for å få full gjennomskjæring, hvis harva har 120 mm tindeavstand. Harva kan også kjøres direkte i pløgsle eller brukes til tradisjonell såbedstilberedning.

– Markedet etterspør en kompakt og kraftfull universalharv til såbedstilberedning på pløyd og harvet jord, som også kan kjøres direkte i stubb. Avaran oppfyller behovene fra markedene og plasserer seg imellom de andre produktene i harveprogrammet fra Multiva. uttaler Mikko Saarikallio, eksportdirektør hos Dometal Oy, selskapet bak merkevaren Multiva, i en pressemelding.

To rekkers etterharv

Bakerst på harva er det en to rekkers etterharv med lange tinder. I tillegg til sloddeplanken foran, kan harva også utstyres med en sloddeplanke eller en ribbetrommel bak. Alle innstillinger på harva kan utføres uten bruk av verktøy. Dybdeinnstilling og lamellsloddens aggressivitet stilles inn hydraulisk.

Avaran modellene er allerede i salg og blir vist på Norwegian Agro Machinerys stand på Agroteknikk.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS