John Deere har 61 registreringer i februar 2021.
John Deere har 61 registreringer i februar 2021.

Traktorstatistikken: John Deere holder stand

John Deere har økt ledelsen og det er svært jevnt mellom flere merker.

Publisert

John Deere troner på toppen av lista for andre måned på rad, og nummer to på lista, Massey Ferguson, ligger hele 47 registreringer under førsteplassen. John Deere har altså økt forspranget kraftig. Massey Ferguson har kun 21 registreringer denne måneden, men de 33 registreringene til Valtra holder allikevel ikke til andreplassen. Valtra ligger en registrering bak og havner dermed som nummer tre også i februar. Fendt holder fortsatt fjerdeplassen og de fire øverste merkene på lista ligger på plussida i forhold til samme tid i fjor.

New Holland med sine 33 registreringer gjør en bra måned og avstanden opp til Fendt er halvert. Rekkefølgen på de fem øverste merkene er uendret. Vi ser at Case IH klatret forbi Claas og opp til sjetteplass. Både New Holland og Case IH gjør det greit denne måneden. Når det er sagt, ligger begge CNH merkene noen registreringer bak sammenlignet med fjoråret.

Lovol har rykket opp to plasser og er nå nummer åtte. Deutz-Fahr og Kubota faller dermed ned en plass hver. Iseki har allerede seks registreringer totalt i år. Det er fem mer enn på samme tid i fjor. Merkene Dongfeng, Antonio Carraro og Solis har en registrering i februar.

Totalt er det registrert 226 traktorer denne måneden. Det er 12 enheter mer enn samme måned i fjor. Nå skal det sies at traktoråret i fjor ikke var all verden, men ser vi på februar-tallene for de siste ti årene, har det kun vært høyere registreringstall i 2013 og i 2019. Det må være innafor.

Powered by Labrador CMS