Thrine fra Traktorpikene har grunn til å smile.
Thrine fra Traktorpikene har grunn til å smile.

Fikk full klaff med folkefinansiering

Traktorpikene tok i bruk folkefinansiering for å lansere ny vinterdress til. Det har blitt full klaff.

Publisert

– Onsdag 07.mars 1800 lanserer vi vår nye etterspurte vinterdress på crowdfunding-plattformen til DNB, Startskudd.no. Dette er en kanal hvor personer og bedrifter kan kjøpe produkter fra nyoppstartede, norske bedrifter, het det i en pressemelding som tikket inn fra Traktorpikene i begynnelse av mars.

Vinterdress for kvinner

Traktorpikene har hatt stor suksess med sine arbeidsbukser og fjøsdresser for kvinner. Nå vil de lansere en vinterdress som er fôret og vattert, med ekstra fôr i ryggen, for de kaldere månedene. Dressen får glidelåser under armene og opp langs bena, justering rundt midjen og avtagbar hette med justeringer og brem.

– Den nye arbeidsdressen er helt unik. Med mange funksjonelle løsninger som smarte lommer og justeringer, er vi sikre på at dette er den beste arbeidsdressen for kvinner som finnes på markedet, sier Thrine Heggum, daglig leder i Traktorpikene.

Har overoppfylt målet

For å sikre seg nok kapital til produksjonen, har de altså valgt å ta i bruk crowd sourcing, eller folkefinansiering på godt norsk.

Når vi sjekker ut Startskudd i dag, kan vi slå fast at Traktorpikene har lykkes med stuntet. Med et mål om å nå 200 000 kroner på en måned, har de i dag passert målet med 4000 kroner og to uker igjen av fristen.

Traktorpikene

  • Lager arbeidsklær for kvinner i landbruket
  • Startet opp i 2014
  • Har mottatt en rekke priser for arbeidet
  • Består av søstrene Thrine Bye Heggum og Ine Bye Rossetnes fra Grong.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS