De nye jordarbeidingsredskapene til New Holland blir blå som traktorene, mens høstemaskinene blir gule. Foto: New Holland

NH med ”full pakke” på Agromek

New Holland vil i tillegg til traktorer og treskere også presentere gras- og jordarbeidingsredskaper på Agromek.

Publisert

Det er første gang New Holland markedsfører markredskaper på Agromek. For å få plass til den nye porteføljen, må de utvide standen med 300 kvadratmeter. Totalt disponerer de et golvareal på 1580 kvadratmeter på messa.

Gule og blå

De nye redskapene ble tidligere produsert og markedsført av Kongskilde Industries, men i fjor overtok New Hollands morselskap, CNH Industrial, produktlinja innenfor gras og jord fra Kongskilde.

- Kongskilde fortsetter med sitt produktprogram, men vi er også i full gang med å produsere utvalgte produktlinjer i New Hollands egne farger og med eget brand, forteller marketingsjef Thomas Pedersen, New Holland Danmark.

Grasredskapene blir gule akkurat som de andre høstemaskinene til New Holland, mens jordarbeidingsredskapene vil være like blå som traktorene.

Produseres i Polen og Sverige

De nye redskapene i New Hollands farger blir i første omgang skiveslåmaskiner, river, stubbharver, såbedsharver, rotorharver, fresere og ploger.

Pedersen forteller at redskapene produserer på Kongskildes tidligere fabrikker i Polen og Sverige. River og harver framstilles på fabrikken Kutno i Polen, mens blant annet plogene produseres i Överum i Sverige.

John Deere med stor stand

Av de store utstillerne kan vi også opplyse om at John Deere er på plass med en stand på 1200 kvadratmeter. Foruten traktorer i ulike størrelser presenterer John Deere også treskere og sprøyter, samt maskiner og utstyr til den grønne sektor.

Agromek 2018 arrangeres fra tirsdag den 27. til fredag den 30. november 2018 i Herning.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS