Hvem blir årets lærling?

Lærlingene er framtiden for landbruksmaskinbransjen. Derfor vil årets lærling bli kåret hvert år fra i år av. Først ut er Agrovisjon i Stavanger i November.

Publisert

Tidligere har kåringen skjedd på Agroteknikk hvert tredje år, men maskinbransjen har blitt enig om å dele ut tittelen hvert år. Det er Traktor og landbruksmaskinimortørenes forening, TLIF som står bak kåringen.

Seks utvalgte

Alle de store maskinkjedene har blitt bedt om å stille med en kandidat, og totalt er det nå valgt ut seks unge mekanikere som vil få tittelen årets lærling. De vil få ekstra oppmerksomhet på årets Agrovisjon som går av stabelen 1.-3. november. Hvem de seks er vil bli offentliggjort allerede neste uke. Vi kommer tilbake med en grundigere presentasjon senere.

Lærlingen er viktig!

Anniken Øgreid er medlem i arrangementskomiteen for årets Agrovisjon. Hun er fornøyd med at de har fått til et samarbeid mellom de tre store nasjonale messene om å gjøre litt ekstra stas på de yngste i bransjen. -Vi er helt avhengig av gode mekanikere også i framtida, derfor ønsker vi å heve statusen til lærlinger og mekanikere, sier hun.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS