SlurryKat får heretter to importører i Norge

SlurryKat åpner opp for dobbeltimport i Norge

Traktor og Landbruk og NT maskin etablerer seg i markedet for gjødselutstyr.

Publisert

Avtalen med SlurryKat er resultat av en målrettet satsing for å bli en redskapsspesialist. Ambisjonen er å være importør selv, slik tilfellet er med blant annet BvL og Højgaard.

Hektner fortsetter

Den nye avtalen vil ikke bety endringer for Hektner maskin, som er importør av SlurryKat i dag.

- Vi har vært med SlurryKat siden starten og kommer til å fortsette å gi våre kunder best mulig service og oppfølging, sier daglig leder Hans Christian Hektner.

Han forteller at de hittil har solgt slangesprederanlegg over hele landet, helt opp til Finnmark. Hektner opplever stor etterspørsel, og har tru på fortsatt godt salg framover.

Tre forhandlerpunkt

Traktor & Landbruk har hovedkontor på Voll på Jæren og salg og servicepunkt i Sandefjord, mens NT Maskin er lokalisert på Røra i Trøndelag. De er dermed gunstig plassert med tanke på områder med intensiv husdyrproduksjon.

- Vårt mål er ikke å bli størst, men å være best innenfor våre primære produktområder. Vi har gjort stor suksess med BvL og McHale, og alt ligger til rette for at vi kan få samme suksess med SlurryKat, sier Knut Helliesen, daglig leder i Traktor & Landbruk og NT Maskin.

Trapper gradvis opp

Traktor & Landbruk og NT Maskin vil starte med SlurryKat stripespredere og slepeslangesystemer, inkludert Doda pumper. Deretter, når alt er på plass, kan Traktor & Landbruk og NT Maskin tilby en komplett linje med gjødselvogner, rundballevogner og ulike typer tilhengere fra SlurryKat.

Powered by Labrador CMS