Det nye Eiksenteret i Porsgrunn ligger i Bjørndalsjordet 1, like ved avkjøringa til Pors Stadion.

Feirer nytt Eiksenter med salgsfest

Eiksenteret rykker inn i nytt anlegg i Porsgrunn etter seks år i midlertidige lokaler. Det markeres med tredagers åpningsfest med mange gode tilbud.

Publisert

-Eiksenteret har vært representert i Grenland i 30 år, og vi gjenåpner med en åpningsfest i dag, i morgen og lørdag, forteller daglig leder for Eiksenteret Vestfold og Telemark, Jørn Aho.

Aho kan friste med flere gode tilbud på en rekke varer i de tre dagene åpningsfesten varer og frister med en rabattkupong på 500 kroner ved kjøp over 5000.

I «småtingsavdelingen» er det gode tilbud på plenklippere med eller uten fører, samt bilhengere. Eller hva med en DAB-radio med fri montering for 3500 kroner eksklusiv moms? Årets restopplag av snøfresere og traktorskjær fra Dalen går til nettopriser. Det samme gjelder et begrenset opplag av gradredskaper fra Kuhn.

Daglig leder lokker også med fri service i tre år inntil 3000 timer og null rente det første året hvis du går til anskaffelse av en ny Fendt. Du kan også gjøre et kupp på diverse demo-traktorer fra fjoråret.

Det blir videre muligheter for demokjøring av både 4700-serien fra MF og Fendt 828.

Powered by Labrador CMS