Multiredskap til gravemaskiner

Markir AS har inngått forhandler-avtale for Norge med slovenske Modularis.

Publisert

Modularis Drive er et helt nytt redskapssystem for gravemaskiner på det norske markedet. På Modularis Drive kan du feste opp til 15 forskjellige gripere/moduler på den samme hovedmodulen/hurtigfestet. Det skal være mulig å kjøpe en hovedmodul med en utvalgt griper/klo først, og senere kjøpe flere andre gripe-løsninger.

Bytter armene

Hovedmodulen eller hurtigkoblingsfeste sitter rett på gravemaskina. På hovedmodulen kan du feste flere typer armer til forskjellige formål, for eksempel armer til rundballeklype, tømmerklo eller klippearmer med kniv for å få et klippeaggregat. Her bytter du altså bare armene. Å bytte mellom moduler tar rundt 3 minutter og blir gjort med håndverktøy.

Både med og uten sving

Sylindrene sitter innkapslet i hovedmodulen. Du kan få hovedmodulen som fast versjon hvis du har rotortilt, men du har også mulighet til å bestille med 360 graders rotasjon for maskiner uten rotortilt. Hvis du har flere forskjellige redskaper, kan du også kjøpe med terminalen Smart Board. Det gir mulighet til å justere for eksempel trykk og oljemengde på graveren i forhold til det redskapet du bruker.

Slik rensker Steinar Frorud Graveservice veikanter.

Hovedmodulen og et sett med armer er ofte noe dyrere enn samme redskap fra andre, men ved kjøp av flere moduler kan man spare penger, sier daglig leder i Markir AS, Peder M. Kvamme.

Peder forteller at Markir AS allerede er i gang med salget, og at de har begynt å motta bestillinger.

Powered by Labrador CMS