Foto: Pöttinger

Ny høyvender fra Pöttinger

Høyvender på slep med 8,86 meters arbeidsbredde.

Publisert

Pöttinger har utvider sin HIT T-serie med en ny høyvender. Serien består fra før av 11 og 13 meter brede vendere, men får nå en på 8,86 meter som kan være aktuell for det norske landskapet.

Fra tidligere har Pöttinger også HIT-serien, som inneholder de trepunktsmonterte venderne. De største trepunktsmonterte har også transporthjul plassert bak rotorene, men som løftes opp under arbeid på jordet. HIT T-serien slepes med trekkrok og har transporthjulene rett foran rotorene hvor de også brukes under selve høyvendinga.

Som HIT-serien kommer også HIT T med Heavy Duty tinde-sikring og Super C tindekvalitet. HIT T-serien har også et forbedret system for å følge terrenget og ikke få smuss og jord i fôret. Den nyeste serien har også fått et nytt løftesystem hvor rotorene først rettes opp horisontalt og deretter løftes opp til 90 cm høyde. På denne måten rives det ikke opp jord i det rotorene løftes.

Den nye HIT 8.9 T har åtte DYNATECH-rotorer og seks armer hver. DYNATECH, som også leveres til HIT-serien, betyr at armene er bøyd. Dette er gjort for at bevegelsen skal bli mer som feiing enn raking for et renere fôr.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS