Foto: Claas
Foto: Claas

Claas med ny slåmaskin

Interessant for deg som slår gras mellom bakkar og berg.

Publisert

Claas utvider slåmaskinserien Disco ytterligere med to nye frontslåmaskiner. De nye slåmaskinene 3200 og 3600 Disco Move har et nytt kinematisk oppheng som gjør at slåmaskina følger underlaget bedre. Den store forskjellen er at denne serien passer til store traktorer og kjøring i høy hastighet. Opphenget gjør at slåmaskina kan vandre 600 millimeter oppover og 400 millimeter nedover. Slåmaskina har mulighet til sideveis bevegelse på 30 grader ved møte med hindringer. Claas opplyser at de nye modellene blir tilgjengelig i 3 og 3,4 meters arbeidsbredde, både med og uten stengelbehandling.

Traktorens trepunkts oppheng forblir i samme posisjon under kjøring. Dette stilles inn ved hjelp av et manometer. Slåmaskina heves og senkes med egen hydraulikk via traktorens eksterne hydraulikkuttak. Tilkobling kan gjøres via en A-ramme eller rett i fronthydraulikken.

Det er ikke behov for parkeringsstøtte på de nye modellene. Ved fra kobling kan opphenget låses slik at slåmaskina står stabilt uten ekstra støtte. Slåmaskina er utstyrt med den velprøvde Max cut slåttebjelken. Beskyttelsesdukene på siden er hydrauliske og slåmaskina har både lys og varselskilt for bedre sikkerhet.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS