Moi legger ut på turné

Erstatter store messer med mange besøk langs veiene i Norge.

Publisert

I sommer skulle det vært Agrisjå, hvor Moi ville lagt seg litt ekstra i selen. De feirer 70 år i år, men det skal likevel ikke gå usett hen selv om koronaviruset har stoppet det som er av store arrangementer.

Moi har i stedet bestemt seg for å legge ut på en landsdekkende turné fra Lista i sør til Alta i nord. På den 3500 kilometer lange turen skal de innom 24 plasser (se listen under), og alt dette i løpet av september. Med seg har de forskjellig utstyr, men skal i tillegg låne større utstyr av bønder langs veien som de har solgt til tidligere. De 24 forskjellige arrangementene vil foregå både på gardene til tidligere kunder og på offentlige plasser.

Startskuddet for turneen går av på fabrikken på Orre 5. september før Moi-kortesjen drar nordover. Helga 25.-27. september er de i mål, da de kommer sørover igjen og til Agder.

I løpet av denne tida skal de innom følgende plasser: Karmøy, Etne, Voss, Skei i Jølster, Nordfjordeid, Ørsta, Fræna, Lesja, Ringebu, Tolga, Meldal, Stjørdal, Snåsa, Mosjøen, Mo i Rana, Bodø, Leknes, Borkenes, Bardufoss, Alta, Finnsland, Lista og Bjerkreim.

Powered by Labrador CMS