Årets lærling 2015
Årets lærling 2015

Hils på Årets lærlinger!

Kåringa av «Årets lærling» innen landbruksmekanikerfaget er gjennomført. Disse fem, flotte representantene for framtidas landbruksmekanikere møter du på Agroteknikk 26. – 29. november.

Publisert

De fem avbildet hos Eikmaskin, Skjetten: Jon Olav Svartdal, Eiksenteret, Stokke (t.v.), Anders Lillebo Stormoen, A-K maskiner, Vinstra, Jens Kaasa Opperud, Lena Maskin, Dokka, John Oskar Sæther, Felleskjøpet, Namsos og Torstein Grini, Lantmännen Maskin, Hamar (bak). Foto: Espen Solli

«Årets lærling» er blitt et fast innslag på Agroteknikk. Denne gangen er det fem lærlinger som kan smykke seg med denne hedersbetegnelsen. Du treffer dem på Lillestrøm. Enten er de å finne på Ungdomstorget, på standen til sine arbeidsgivere eller så sirkulerer de i hallene i ført et godt synlig profiltøy.

Det er Traktorbransjens Opplæringskontor og Bedre Gardsdrift som bistår Agroteknikk med gjennomføringa av kåringa av «Årets lærling».

Holder hjulene i gang

Hensikten med å gjøre krus på lærlingene er for å sikre rekrutteringa til landbruksmekanikerfaget og for å skape blest om yrket som er så livsviktig for den norske bonden. Uten landbruksmekanikeren stopper det norske landbruket.

Hedres på banketten

Årets fem lærlinger er plukket ut internt hos Felleskjøpet, A-K maskiner, Eik maskin, Lantmännen Maskin og Lena Maskin blant dem som innen kort tid skal ta fagprøven. De er alle vinnere av «Årets lærling» og under festbanketten på Agroteknikk får de sine velfortjente plaketter. Kanskje vanker det også premier?

Powered by Labrador CMS