Hill-gjødselvogn

Hill og Olby tilbake hos Hektner

Etter å ha mistet agenturet på gjødselutstyret Hill og Olby til Lantmännen Maskin i 2009, er produktene fra svenske Ranaverken nå tilbake i «faderhuset» Hektner maskin.

Publisert

Med Olby og Hill tilbake i porteføljen, føler Hektner maskin at de nærmest er komplett når det gjelder organisk gjødselhandtering.

-I og med at vi har hatt disse produktene i porteføljen før, innehar vi både produktkunnskapen og servivekompetansen som skal til for å ivareta agenturet på en god og forsvarlig måte, sier salgssjef Hans Chr. Hektner hos Hektner Maskin. Han trekker fram de gode salgstallene for Cobra-pumpene i Norge som et bevis for at Hektner maskin har gjort en solid jobb for Ranaverken.

Fra før av har Hektner maskin både Slurrykat, Storth, Bunning og Solus i sin portefølje. Med Hill og Olby tilbake i folden befester Hektner maskin sin stilling som ledende innen gjødselsegmentet. Målet for firmaet er å tilby norske bønder spisskompetanse innen organisk gjødselhandtering.

Hans Christian Hektner forteller videre at firmaet har fått en god avtale med Ranaverken og at de skal være konkurransedyktige både på pris og kvalitet.

Powered by Labrador CMS