Tractorservice på Gol blir forhandler for Norwegian Agro.
Tractorservice på Gol blir forhandler for Norwegian Agro.

Traktorservice på Gol blir forhandler for Norwegian Agro

Det betyr at Norwegian Agro sikrer seg nok en tidligere A-K forhandler.

Publisert

Hallingdal-bedriften ble etablert i 1969 og har siden 2016 vært forhandler for A-K Maskiner, men nå er det altså salg av Claas og øvrige produkter fra porteføljen til Norwegian Agro som gjelder.

– Vi er veldig fornøyde med å ha signert forhandleravtale med Norwegian Agro. Det gjør at vi fremdeles vil være en god samarbeidspartner for våre kunder som vi har lange og gode relasjoner med. Vi er spesielt glad for at vi kan gi service til de traktorene til har solgt gjennom mange år, siden vi har tilgang til deler og diagnoseprogram, sier Iver Svare hos Traktorservice.

Nummer 39

Tidligere denne måneden ble det kjent at Norwegian Agro fikk to nye forhandlere i Rogaland. Når Traktorservice på Gol nå kommer inn, blir dette det 39. salgs- og servicestedet. Det er Jarle Kleppan, daglig leder i Norwegian Agro svært fornøyd med.

– Vi gleder oss over å styrke vårt forhandlernettverk med nok et salgs- og servicested. Det er viktig å være til stede for å nå ut til det norske landbruksmarkedet, for å kunne følge opp viktige maskiner i norsk matproduksjon. Traktorservice har lang erfaring og er godt kjent i distriktet, slik at vi er sikre på at de skal ta godt vare på kundene og følge opp traktor og redskap på en profesjonell måte, sier Jarle Kleppan.

Powered by Labrador CMS