Jarle Kleppan og Stian Vadla.

Norwegian Agro får to nye forhandlere i Rogaland

De to siste tilskuddene i nettverket til Norwegian Agro er Møgedal Mekaniske verksted og Årdal Landbruk.

Publisert

Både Årdal Landbruk og Møgedal Mekaniske verksted er tidligere A-K forhandlere og har solid lokal forankring. Forhandleravtalen ble signert den 10. oktober, og nå venter en intensiv opplæringsperiode for de nye forhandlerne. Allerede denne uka blir de kurset i Claas traktorer, og om litt blir står et fabrikkbesøk på agendaen. De to nye forhandlerne vil være med å representere Norwegian Agro allerede under Agrovisjon i november.

– Vi har snakket med flere og vurdert flere alternativ, men for vår del er vi overbevist om at dette er den rette vegen, sier Stian Vadla, daglig leder og selger for Årdal Landbruk.

– Både gjennom traktortester i landbruksmedia, tilbakemeldinger fra kunder og det vi har sett og hørt om eksempelvis graslinja, så står Claas høyt. Det virker skikkelig, og Norwegian Agro virker til å være en organisasjon som ser bonden og tar kundene på alvor. Det er tillitsvekkende, og det gjør at vi har lyst til å være med på deres reise, legger er Vadla til.

Vadla forteller videre at de skal gjøre alt de kan for å ivareta eksisterende kunder. Samtidig ser de også fram til å møte nye kunder under Agrovisjon, der de blir stående i lag med Torland Maskin og Velde maskin.

– Vi gleder oss over å ha styrket forhandlernettverket med enda to sals- og servicesteder. Det er viktig å være til stede for å nå ut til det norske landbruksmarkedet, og for å kunne følge opp viktige maskiner i norsk matproduksjon. Våre to nye forhandlere har lang erfaring og er godt kjent i distriktet, og vi er sikre på at de vil ta godt vare på kundene og følge opp traktor og redskap på en profesjonell måte, sier Jarle Kleppan, daglig leder for Norwegian Agro.

Powered by Labrador CMS