Lagerstyring fra 7Sense. Foto: 7Sense/Terje Borud

7Sense inn hos Grønt Maskin

Kontrollsystemene til 7Sense blir nå å finne hos Grønt Maskin.

Publisert

Siden 2014 har 7Sense levert overvåkning- og dokumentasjonssystemer til for eksempel lager og vanningsvogner. Tidligere har det Horten-baserte firmaet stått for salget av produktene selv, men nå flyttes salget over på andre siden av Oslofjorden.

De har nå inngått et samarbeid med Grønt Maskin i Rygge, som overtar salget av 7Sense sine landbruksrelaterte produkter. Det har så langt blitt solgt over 200 overvåkningssystemer til forskjellige typer lagre og rett i underkant av 200 systemer til vanningsvogn.

7Sense både utvikler og produserer produktene sine i Horten, men har nå kommet seg utenfor landegrensene. I skrivende stund er de i gang i både Sverige, England, Skottland og Frankrike. Det begynner derfor å bli mye å gjøre for folkene i Horten. Det er på grunn av dette at salget nå overføres til Grønt Maskin.

- Våres kundekrets og Grønt Maskins kundekrets er jo mer eller mindre den samme. Så dette blir litt som hånd i hanske. Tidligere har jeg eller andre i administrasjonen vært rundt hos nesten alle kundene selv. Nå skal vi jobbe mer med produktutvikling, men vi kommer selvsagt til å fortsette og farte rundt på gardene, sier daglig leder i 7Sense, Max Tangen.

- Vi mener det er viktig å bruke norske produkter, og er glade for at Grønt Maskin vil satse på det, fortsetter han.

Det blir en introduksjonsdag i 7Sense sine lokaler Horten tirsdag 11. februar hvor begge parter er til stede.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS