Felleskjøpet på Kløfta får innendørs maskinutstilling.
Verksted for landbruksmaskiner og park og anlegg.
Felleskjøpet åpner hagesenter på Kløfta.
Maskinutstilling

Felleskjøpet Stormarked og Landbrukssenter åpner på Kløfta

Innendørs maskinutstilling og 2000 kvadratmeter verksted skal lokke proffkundene. Samtidig reåpner Felleskjøpet fire andre avdelinger rundt omkring i landet.

Publisert

Når Felleskjøpet i dag åpner dørene til det nye stormarked og landbrukssenteret på Kløfta, har de 4700 kvadratmeter å boltre seg på. Dette er nå den største avdelingen i hele landet. Felleskjøpet forsvarer satsingen med den gunstige beliggenheten. Romerike er både en viktig landbruksregion og et vekstområde, samtidig som nærheten til Gardermoen gjør det enkelt for tilreisende fra hele landet å komme seg til Kløfta.

Maskiner under tak

Stadig flere velger å sette maskinutstillingene under tak, og Felleskjøpet er intet unntak. Avdelingen på Kløfta får en innendørs maskinutstilling, og Frode Dahl, direktør maskin i Felleskjøpet Agri, sier at hele bredden skal representeres.

– Vi skal kunne vise i-mek, maskiner og modeller på tørker her, sier han.

Mens de fire andre avdelingene som reåpner i dag skal ha samme konsept som Kløfta, får de ikke innendørs maskinutstilling.

– En del maskiner kommer kun til å stå på Kløfta. Det gjelder de største maskinene, som vi selger bare noen håndfulle av hvert år, som 7R og 8R-seriene til John Deere, samt de største treskerne og såmaskinene, sier Dahl.

Verksted for landbruk, park og anlegg

Avdelingen på Kløfta har også fått nytt verksted på rundt 2000 kvadratmeter, som åpnet i oktober i fjor. Her har 14 mekanikere og en lærling tilholdssted. Reinhardt maskin, som tidligere har holdt til på Hvam, er nå flyttet til Kløfta, og det inkluderer verkstedet.

I tillegg satser Felleskjøpet mer mot forbrukermarkedet, og spesielt inn mot hagemarkedet. De utvider nå segmentet med hagemøbler og åpner det første hagesenter i tilknytning til butikken.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS