John Deere tresker S790

Ny treskere-serie fra John Deere

Fire nye modeller i S700-serien skal erstatte dagens 600-serie.

Publisert

De fire modellene - S760, S770, S780 og S790 - har forbedringer i smartteknologi, førerkomfort og datahåndtering.

For å gjøre det enklere å utnytte treskeren har John Deere introdusert neste generasjon interaktiv treskerjustering. Det består av en rekke kameraer som blant annet bidrar til å analysere kornkvalitet. Treskeren kan så innstille seg automatisk etter ønske fra føreren.

Nytt armlene og kjørespak

Den mest synlige endringen vil være å finne inne i førerhuset. Der har det kommet et helt nytt armlene med tilhørende ny CommandPro kjørespak. Den nye kjørespaken har mange likheter med den som sitter i de nye 6250R-traktorene. Her vil føreren enkelt kunne tilpasse sine ønsker om betjening av spaken. Den vil ha opptil 7 programmerbare funksjoner

PS: Vi har prøvekjørt 6250R-traktoren. I neste nummer av Bedre Gardsdrift kan du lese mer om hva vi synes om den nye kjørespaken.

Terminal i armlenet

Den nye GS 4600 terminalen har fått plass i armlenet. Terminalen skal gi mange nye muligheter for betjening og oversikt over treskeren.

– De nye modellene vil også bli å finne som Hillmaster utgaver, noe som passer perfekt for norske forhold, sier Bård Svarstad, kategorileder John Deere i Felleskjøpet Agri, i en pressemelding.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS