MF tar i bruk nye finansieringsmåter for kundene for å stimulere til økt traktorsalg.
MF tar i bruk nye finansieringsmåter for kundene for å stimulere til økt traktorsalg.

Massey Ferguson med ny leasingordning

Massey Ferguson vil stimulere til nyinvesteringer med ny leasingordning og rentefri finansiering.

Publisert

Massey Ferguson blir første i Norge med operasjonell leasing som et finansieringsalternativ på store Massey Ferguson traktorer. I Sverige startet Swedish Agro Machinery med en tilsvarende løsning tidligere i år

Samtidig som MF lanserer denne løsning, viser registreringsstatistikken at Massey Ferguson så langt i år ligger nesten 100 traktorer bak fjoråret.

Kun utvalgte modeller

Operasjonell leasing betyr vanligvis at det er utleier som tar den økonomiske risikoen, til forskjell fra finansiell leasing. Det innebærer at du som kunde betaler en pris per time for en traktor. Da skal alt i form av finanskostnader, forsikring, service, avskrivninger/ verdifall og så videre være inkludert.

– Vi har jobbet med dette et års tid, og det er gøy at vi er først ute i det norske traktormarkedet, sier Gard Molvig, salgssjef for Massey Ferguson i Norge i en pressemelding.

Foreløpig er det kun noen utvalgte traktormodeller som kan finansieres på denne måten.

I siste utgave av Bedre Gardsdrift, BG 6/2018, ser vi nærmere på når leasing lønner.

Vil få tørkeramma bønder til å investere

De som foretrekker å kjøpe framfor å lease, får nå tilbud om rentefri finansiering de første 12 månedene om de velger S-Effekt modellene. Dette gjelder også ved leasing. Molvig lover at dette ikke skal slå tilbake i form av høyere rente enn normalrentene når perioden er over.

– Vi har vært gjennom en tøff sommer, og mange bønder er avventende med nyinvesteringer. Dette er vårt bidrag for å opprettholde nyinvesteringer i en tøff periode, og det er vi som importør som tar denne ekstra kostnaden.

Powered by Labrador CMS