Fra høyre: Ketil Koppang og Ole Laurits Lønnum. Foto: Landkreditt

Landkreditt på handletur

Landkreditt kjøper alle aksjene i Koppang Landbruk- og næringsmegling AS.

Publisert

Oppkjøpet betyr at Landkreditt nå går inn i markedet for eiendomsmegling. Kundene vil få et mer komplett tilbud med både bank, fond, forsikring og eiendomsmegling på samme sted.

– Med kjøpet styrker vi vår posisjon i landbruksmarkedet og kan tilby et enda bedre totaltilbud til våre kunder, sier konsernsjef i Landkreditt, Ole Laurits Lønnum.

Skal bli best på landbrukseiendom

Landkreditt har et mål om å være den beste aktøren og et naturlig førstevalg innen landbruksmegling.

– Vi skal være ledende på megling av landbrukseiendommer. Koblingen mellom bank og eiendomsmegling er klassisk og velprøvd, så vi er glade for at vi nå kan tilby megling under landkreditt, sier Lønnum.

Alle skal med

Kjetil Koppang går ut av selskapet og skal ikke lenger megle landbrukseiendommer. Lønnum påpeker at han ønsker å få med alle øvrige ansatte videre inn i Landkreditt.

– Kompetansen til de ansatte er det viktigste vi kjøper. Det er et meget solid kompetansemiljø, og vi ønsker å få med oss alle videre, sier Lønnum

Koppang Landbruk og Næringsmegling blir et nytt konsernselskap i Landkreditt i løpet av første kvartal i 2020. Selskapet skal skifte navn, men merkevarene skal markedsføres sammen i overgangsperioden.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS