MF 7719S med en Vaderstad Carrier i gang på jordet. Foto: Agco
MF 7719S med en Vaderstad Carrier i gang på jordet. Foto: Agco

Norge med på demoruta til MF

Når Massey Ferguson tar traktorer og redskap med ut på en internasjonal demotur til sommeren, er Norge ett av sju land de skal innom.

Publisert

MF eXperience Tour har de kalt opplegget, som er en del av strategien for å gi kundene en personlig opplevelse når de vurderer nye maskiner.

Trenger mer enn messer

Her skal brukerne få kombinerer innendørs presentasjon med praktisk kjøring i felt, heter det i pressemeldingen.

– Bransjemesser er fortsatt viktig, men de gir ikke kundene det de ønsker seg. Gang på gang forteller bønder oss at de vil prøve maskinene ute på jordet, og gjerne på sin egen gård, forteller Francesco Quaranta, Vice-President Sales, Marketing & Product Management.

Kombinerer VR og prøvekjøring

Virtual Reality og annen teknologi skal gi kundene en mer interaktiv måte å oppleve maskiner på innendørs. Ute kan kundene få kjøre og teste et utvalg Massey Ferguson redskaper.

Hovedfokuset er at gjestene skal få mulighetene til å prøve maskinene og får en hands-on opplevelse av hele porteføljen til Massey Ferguson. Det inkluderer åtte ulike traktor-serier, teleskoplastere, grasutstyr og på enkelte steder skurtreskeren MF Ideal.

Til Norge i august

Tour starter i Trevis i Italia i april. Herfra går turen til Tyskland, Frankrike, Polen, Norge, Danmark og Spania.

MF eXperience Tour kommer til Norge mot slutten av august, og skal da innom Mære i Steinkjer og Gamle Norsvin på Hamar. Det er begrenset med plass, og Massey Ferguson vil invitere 240 kunder på hvert.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS