Nokian Forest TR 2 blir tilgjengelig i 12 dimensjoner.
Nokian Forest TR 2 blir tilgjengelig i 12 dimensjoner.

Nå kommer Nokian med Forest versjon to

Dekket Nokian Forest TR har vært en klassiker innen skogskjøring med traktor. Nå lanserer Nokian Tyres en forbedret versjon. Dekket får navnet Forest TR 2.

Publisert

Forest-dekket har vært på markedet i flere år. Nå kommer versjon to, som har mange av de gode egenskapene fra tidligere kombinert med den nyeste innen dekkteknologi.

Forest TR 2 skal være sterkere og ha bedre stabilitet enn forgjengeren. Dekket er tilpasset lette og mellomstore traktorer og det er bygd for å takle kjøring blant kvist og stubber så vel som i steinete terreng. Dekkmønsteret er en av oppdateringene på Forest TR 2.

– Dekkmønsteret er oppdatert med mange nye funksjoner, som forsterkede kanter og grepforsterker, sier Teemu Vainionpää, produktsjef hos Nokian Tyres.

Hovedfokuset under utviklingen av dekket har vært motstandsdyktighet mot skader, sprekker og beskyttelse mot punktering. Dekket har derfor ei tjukk gummiblanding beregnet for skogskjøring. Samtidig er dekkskuldrene ekstra armert og dekkstammen er enda sterkere enn før. Det reduserer faren for punktering i slitebanen og i tillegg gir det god stabilitet.

– For effektiv punkteringsmotstand må alle komponentene i dekket fungere sammen, sier Teemu.

Powered by Labrador CMS