New Holland har lansert det nye armlenet SideWinder Ultra på de nyeste T8-modellene i USA. Foto: CNH
New Holland har lansert det nye armlenet SideWinder Ultra på de nyeste T8-modellene i USA. Foto: CNH

New Holland med nytt armlene

New Holland har oppgradert T8- serien, og viser det nye armlenet, Sidewinder Ultra.

Publisert

New Holland har oppgradert de store traktorene i T8-serien.

T8 Genesis

Den består av fem modeller fra 320 til 435 hestekrefter. Motoren er en 8,7 liters Iveco Cursor Tier 4B. Du kan få både UltraCommand powershift, og AutoCommand trinnløs girkasse.

De tre største modellene kan leveres med SmartTraxx-belter på bakakselen. New Holland oppgir støynivået i de nye modellene til 68 Decibel.

Foreløpig er den oppgraderte serien bare lansert i hjemlandet USA, og produktsjef Kenth Fjeldset hos A-K maskiner forventer ikke at de nye modellene kommer til Europa før til høsten.

Sidewinder Ultra

T8 Genesis er den første traktoren med det nye Sidewinder Ultra armlenet. Her har New Holland virkelig tatt et steg videre i forhold til dagens armlene.

Du kan nå betjene opp til åtte dobbeltvirkende oljeuttak, og du kan konfigurere hvor du vil ha de fleste funksjonene. Betjening av trepunkten er endret, og du har mulighet til å betjene radio og klimaanlegg med knapper på armlenet.

Du får også en ny tolv tommers berøringskjerm. Den har fått et nettbrett basert brukergrensesnitt. New Holland fremhever at den skal være mye lettere å lese i sterkt sollys enn forgjengeren.

Powered by Labrador CMS