K. Simonsen Storbilsenter AS er et frittstående verksted som ble startet opp i 2012 på Stangnes i Harstad. I 2021 ble de forhandler av blant annet Claas traktorer.
K. Simonsen Storbilsenter AS er et frittstående verksted som ble startet opp i 2012 på Stangnes i Harstad. I 2021 ble de forhandler av blant annet Claas traktorer.

K. Simonsen kjøper A-K avdelingene i Bardu og Leknes

K. Simonsen Storbilsenter AS holder til i Harstad. Nå utvider de med to avdelinger til, som ligger i Leknes og på Setermoen.

Publisert

Etter at selskapet ble Norwegian Agro-forhandler våren 2021, har landbruksbiten i firmaet bidratt til en solid omsetningsøkning.

– Vi har hatt en veldig god start, og landbruksbiten har gitt oss en god omsetning og samtidig mer å gjøre, både for verkstedet og i søsterbedriften vår K. Simonsen Transport. Med to nye servicepunkt og lokalt personell både i Leknes og Bardu utvider vi ikke bare salgs- og serviceområdet vårt. Vi gir også kundene en større trygghet. Avdelingene i Leknes og Bardu har også en etablert kundemasse vi ønsker å serve videre, fastslår Camilla Simonsen, avdelingsleder og verkstedansvarlig for storbilsenteret.

Etter oppkjøpet ligger alt til rette for videre vekst. K. Simonsen er en familiebedrift. I tillegg til landbruksbiten, er de også servicepunkt for MAN og DAF lastebiler.

Flere ansatte blir med videre

Tre tidligere A-K ansatte på avdelingen på Setermoen i Bardu blir med videre, deriblant Joar Rognli som er ansatt som driftsleder og selger. De to andre er erfarne mekanikere. En av mekanikerne i Leknes er også rekruttert med videre.

– Vi har kjøpt delelagrene og er heldige som også får med mye av kompetansen videre. I tillegg vil det være behov for ytterligere forsterkninger, i første omgang vil vi lyse ut en mekanikerstilling og en stilling som butikkansvarlig på avdelingen i Leknes, sier Camilla.

Avdelingen i Bardu er allerede oppe og går. Den offisielle åpninga vil skje den 14. september. Dagen etter blir det offisiell åpning av avdelinga i Leknes.

Powered by Labrador CMS