Å leie en traktor kan være et alternativ for bønder som skal starte opp. Foto: Case IH
Å leie en traktor kan være et alternativ for bønder som skal starte opp. Foto: Case IH

Leier ut traktorer på timebasis

Fra 118 kroner timen kan du leie en Puma 150 CVX hos Case IH i Danmark, skriver Maskinbladet.

Publisert

Timeprisen avhenger sjølsagt av traktormodell, antall timer og hva slags ekstrautstyr du velger. Avtalen innebærer at du får en fast timepris, men da er service inkludert, samt en utvidet reklamasjonsrett til tre år. Slik sett er det bare utgifter til drivstoff og forsikring brukeren behøver å tenke på.

Utvider tilbudet

Case IH har kjørt utleie-konseptet ”Safe Guard Fast Pris” i et halvt år med gode tilbakemeldinger. Til nå har ordninga omfattet en avtale på tre år med 800 timer årlig, men kundene har ytret ønske om større fleksibilitet.

Derfor tilbyr Case IH nå også 500 timer om året. I tillegg kan du nå også få en traktor med frontlaster og GPS.

– I tillegg til å låse kundenes omkostninger til en fast timepris, har systemet den fordelen at det ikke binder opp kapital, så det er lettere i komme i gang som bonde, uttaler Morten Nørtoft Jørgensen, earketingsjef hos Case IH, til Maskinbladet.dk.

Stimulerer salget?

Foreløpig omfatter tilbudet fem Case IH-modeller: De trinnløse Puma 150,185, samt 240 og Puma 200 med powershift. Dessuten omfatter tilbudet også Optum 300 CVX.

Etter årets ti første måneder har Case IH flest nyregistreringer i Danmark. Maskinbladet stiller spørsmålet om utleie-ordninga kan være én av årsakene til at importøren topper traktorstatistikken.

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS