Oppgradert hytte er kanskje det største framskrittet på nye Farmall A.

Case IH oppgraderer Farmall A

Farmall 90 A og 100 A er nykommerne i den enkle og mekaniske traktorserien fra Case IH.

Publisert

Farmall-serien består av traktorer fra 55 hk til 120 hk. De to nye modellene på 90 og 100 hk får oppgradert motor og hytte.

Ny motor

Under panseret sitter en ny firesylindra steg 5-motor fra FPT med common rail innsprøyting. Motoren har fire ventiler per sylinder og slagvolumet er 3,6 liter. Oppgitt dreiemoment ved 1300 o/min er 380 Nm på modell 90 A, og 450 Nm på 100 A.

Alle komponenter som hører til eksosrensesystemet, er samlet under panseret. Det bidrar blant annet til bedre sikt framover, og det forenkler montering av for eksempel frontlaster. Serviceintervallet på motoren er 600 timer og alt av servicepunkter på motoren er plassert på venstre side for enklest mulig tilgang. Dieseltanken er større enn før. Den rommer nå 130 liter, mens AdBlue-tanken er på 14,4 liter.

Hytte med fire stolper

Traktorene er utstyrt med ei ny hytte som har fire stolper. Det forbedrer sikten sammenlignet med forrige versjon. Golvet er flatt, og den store døra skal gjøre det enkelt å gå inn og ut av hytta. All betjening er plassert i sidekonsollen til høyre for setet. Ifølge produsenten har hytta et støynivå på 77 dB.

Betjeninga av trepunkten er mekanisk, men med Lift-O-Matic, som mange kjenner fra før av, kan du heve eller senke redskapet raskt. Løftekapasiteten på trepunkten er 4400 kg og hydraulikkpumpa leverer 82 l/min. Du kan ha opp til tre doble uttak bak, og det er mulig å få traktoren med fabrikkmontert frontlaster.

Aircondition er standard, men takluke er ekstrautstyr.

Enkel og mekanisk transmisjon

Transmisjonen har 12 utvekslinger framover og bakover, fordelt på tre grupper og fire hovedgir. Toppfarta er 40 km/t. Du kan få traktoren med hydraulisk vendegir eller ei krypegirkasse med 20/20 utvekslinger. Kraftuttaket på Farmall A har de tre hastighetene 540, 540 E og 1000 o/min. Betjeninga er elektrohydraulisk.

Powered by Labrador CMS